Yvonne Gijselman, Founder of Brilliant Zijn.

Mijn hele leven heb ik interesse hoe je lichaam en geest in balans kan brengen.
Ik begon ruim 21 jaar geleden met een Reikie-cursus, gevolgd door drie Amerikaanse opleidingen Healing Touch, Medische Kennis, Vingerreflex en Acces Consciousness - De Bars®.

Acht jaar geleden kwam Do-In Yoga op mijn pad, tijdens de workshops werd ik verliefd op Do-In Yoga en heb ik de opleiding gevolgd. Elk jaar volg ik een training en ben ik Gecertificeerd Teacher.
Iedere practice Do-In Yoga geef ik vanuit mijn HART en met LIEFDE.

Creatief bezig zijn is een deel van mijn leven daarom heb ik de opleiding Activiteiten Begeleiding, tekenen, kalligrafie en edelsmeden gevolgd.
Als ontspanning vind ik het heerlijk om Encaustic Art te maken.

Na weer een heerlijke yogales gevolgd te hebben kwam het in één keer naar boven, ik wil heel graag alles wat ik heb geleerd en ervaren in meer dan twintig jaar yoga gaan delen.

Ik ben altijd actief geweest op de scholen en peuterspeelzalen van mijn kinderen. En heb met heel veel plezier lesgegeven in programmeren, handwerken, handarbeid, kalligrafie en peutergym. Om zowel yogales te geven als met kinderen aan het werkt te gaan ben ik de opleiding kinderyoga docent gaan volgen. In deze opleiding heb ik de wereld van het kind opnieuw ontdekt en geleerd hoe yoga daarin past. Ik ben Gecertificeerde Yoga Teacher.

Nu geef ik alweer een tijd les aan kinderen en kinderyoga is een hele vrije, blije, creatieve manier om je te ontwikkelen.