Wat gebeurt er op energetisch niveau wanneer je iemand ontmoet en je voelt je naderhand leeggezogen en vol met spanning?
Waarom voel je dat je een week wil slapen nadat je op zaterdagmiddag in de stad of winkels bent geweest?
Door de dynamiek te begrijpen van de energetische uitwisseling met jezelf, met mensen die je ontmoet, 
de ruimtes waarin je woont/werkt, zet je jezelf terug op een plek van authentieke kracht. 
Want het herontdekken van de directe en subtiele taal van je lichaam maakt je niet alleen bewust van energieën in en om je heen, maar ook van jouw geconditioneerde reacties daarop. Je logische en meest waarschijnlijke respons is om wat je opmerkt te personaliseren, te willen begrijpen en op te lossen.Laten dit nou precies de drie mechanismen die toxische spanning in je lichaam creëren en daarmee in en om je heen conflict veroorzaken.

Je kunt eenvoudig en direct je energiesysteem opnieuw opvoeden door je bewust te verbinden met de oneindige diversiteit van het leven. Door deze in haar directheid en volledigheid te omarmen worden oude patronen, overtuigingen en verslavingen ontkracht en voorkom je dat die weer opnieuw opbouwen.

In deze Energy Awareness Masterclass deelt Juno Burger zijn diepste, meest magische en praktisch toepasbare realisaties en ervaringen van 22 jaar levensstudie naar het compassievolle hart. 
Hij legt uit waarom je geen energetische bescherming nodig hebt, wat het betekent om echt geaard te zijn en hoe je hele systeem is ontworpen om alle facetten van het leven recht in de ogen te kijken, volledig te ervaren en daar niet door belast te worden.

Brilliant Zijn is open vanaf 19:15 uur

Event start om 20:00 - 22:00 uur

Prijs: € 25

Heb je interesse, twijfel niet te lang want er is veel animo voor dit Event.

Voor inschrijven/aanmelden stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Boek: Jouw onderneming, een ontdekkingsreis.
Auteur: Bert-Jan Wiegeraad.

Het opbouwen van een bedrijf is eerder een ontdekkingsreis dan de uitvoering van een bouwplan. 

Wanneer je een huis bouwt, gebruik je een uitgewerkte tekening en zorg je dat alle materialen beschikbaar zijn. De bouwtekening is het kompas op basis waarvan je stappen zet. Wanneer je een onderneming opbouwt, ga je echter op reis naar onbekend gebied. Je kunt wel een tekening maken van hoe je verwacht dat het er uit zal zien, maar je zult de reis moeten maken om te ontdekken hoe het echt is. Als ondernemer ben je dus meer een ontdekkingsreiziger dan een architect en aannemer. Maar wat is het kompas van een ondernemer op ontdekkingsreis? Hoe navigeert een ondernemer als de bestemming onbekend is?

In deze lezing met interactie wordt hier antwoord op gegeven, zowel vanuit spiritueel als praktisch perspectief. Je krijgt inzicht in de werking van jouw kompas als ook praktische handvatten om jouw kompas te leren lezen. Er worden spirituele kaders en wetmatigheden aangereikt als ook praktische voorbeelden van mensen die met compassie hun onderneming hebben opgebouwd.

Zelf leren werken met de pendel: je leert de basisbeginselen van het pendelen, het stellen van de juiste vragen en het werken met pendelkaarten.
Op deze middag is er ook ruimte voor vragen over je eigen proces. Er zijn voldoende pendels aanwezig, maar je mag natuurlijk ook je eigen pendel meenemen en er is de mogelijkheid om een pendel te kopen.

Deze workshop wordt begeleid door Marja Borst, zij heeft jaren lange ervaring als coach. Prijs € 29,95 p.p.

Voor aanmelden of informatie stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dotpainten: schilderen in stippen is de traditionele teken- en schildertechniek van de Australische Aboriginals”.

Op een Hamsa handje die Urmila uit hout heeft gezaagd ga je leren stippen verfen oftewel dotpainten. Urmila geeft aan de hand van haar zelfgemaakte voorbeelden uitleg over welke technieken je kunt toepassen, hoe patronen tot stand kunnen komen en welke materialen je nodig hebt. Je gaat ervaren hoe leuk en ontspannend het is om op deze manier te verfen. Het hamsa handje brengt geluk en geeft bescherming maar is ook een teken van vriendschap.
Aan het eind van de workshop ga je met een ontspannen gevoel en een mooi uniek eigen gemaakt kunstwerk naar huis.

De Workshop wordt gegeven door Urmila Massaar. 

Prijs: 20 p.p. incl materialen en biologische thee.

Wil je meedoen op deze gezellige dag, graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ervaar de helende kracht van de adem. 
Ademen is leven en we doen het vanaf dat we geboren worden maar gaandeweg verandert onze manier van ademhalen vaak. Spanningen en trauma’s kunnen ervoor zorgen dat er blokkades in je ademstroom ontstaan. Onregelmatig of oppervlakkig ademen kan je mentaal behoorlijk in de weg gaan zitten maar het kan ook lichamelijke klachten geven.

Door middel van verbonden adem halen keer je tijdens deze ademcirkel terug naar je oorspronkelijke manier van ademen, met als gevolg ruimte, rust, ontspanning en een dieper contact met wie je werkelijk bent. In de cirkel kunnen we de energie met elkaar verbinden, verhogen en elkaar steunen en op deze unieke manier de kracht van de adem ervaren. Kortom een cadeautje voor jezelf!!!

Tijdens deze innerlijke reis op het ritme van je adem word je begeleidt door AdemCoach: Stephanie van Hoorn ~ "Handed by Nature"  samen met haar assistente's. Prijs € 35 p.p incl. biologische thee.

Voor meer informatie of aanmelden stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De magie van een moodboard. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Herken je dat, als je wakker wordt heb je een idee, een droom, een visioen over die ideale baan, een reis, een andere woning. Als je eenmaal opgestaan bent is die gedachte weer verdwenen en ga je over tot de orde van de dag. En dat is jammer!

Een moodboard is een visualisatie van een droom, idee of gevoel en levert vaak ook nieuwe inzichten op. 
Een moodboard is een totaal plaatje dat moeilijk in woorden kan worden samengevat het beeld een gevoel uit. 
Je brengt jezelf in beeld én wat jij echt belangrijk vindt, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden!

Tijdens deze workshop maak je je eigen moodboard d.m.v het uitscheuren/knippen van afbeeldingen uit tijdschriften, kranten en folders over dingen die voor jou belangrijk zijn op dat moment en deze plak je op je board. 

De workshop start met een geleide meditatie en van daar uit ga je je eigen moodboard maken in je eigen tempo en op je eigen manier. 
Het mooie hiervan is dat het altijd goed is, het is ten slotte de visualisatie van wat jouw bezig houdt. 
Aan einde van de workshop krijg je de gelegenheid te delen wat je hebt gemaakt en om hierover in gesprek te gaan.

Deze workshop wordt begeleid door Marja Borst, zij heeft jaren lange ervaring als coach. Prijs € 37,50 p.p.

Wil je meer informatie of je aanmelden mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom heerlijk ontspannen met de sound van klankschalen, rainbowsticks en koshi.

Het geluid van een klankschaal zorgt ervoor dat onze hersengolven en daarmee het zenuwstelsel vertraagt, waardoor je in een hele kalme/relaxte meditatieve status kan raken, waarbij je spanningen, stress, pijn en ongemak beter los kunt laten.

Bij interesse neem contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heerlijk anderhalf uur knutselen voor de kinderen, mandela kleuren, maak je eigen dier en canvas beschilderen. 

Prijs: Kerstactie € 7,50 ipv € 10 inclusief glas limonade.

In een Kids Bootcamp zijn de kinderen sportief bezig met een speels karakter. Tijdens de Kids Bootcamp doen de kinderen afwisselend lichte kracht en
cardio- oefeningen en activiteiten zoals, magisch boomstronken tillen, burpees, estafette, om pionnen rennen, tijgeren onder een zeil, licht gewicht heffen,
touwtje springen, op een houten box springen, buikspiertraining, opdrukken, etc. In deze sessie kunnen de kinderen lekker hun energie kwijt, flink lachen, samenwerken en bouwen daarbij ook nog eens conditie op. Na afloop drinken we nog wat lekkers!

Wat neem je mee: bidon, handdoek, gympen.
De Bootcamp wordt gegeven door Fran, gediplomeerd Sport Instructor.

Duur : 45 minuten
Prijs  : € 5 per Bootcamp of strippenkaart van vijf keer Bootcamp voor € 22,50 (drie maanden geldig).