Zondag 2 december 15:00 - 17:00 uur

Lezing: onze innerlijke wereld herontdekken, door Gerrit Gielen

Wij zijn burgers van twee werelden: de buitenwereld en onze binnenwereld. Als we klein zijn is dat verschil tussen beide werelden nog niet zo duidelijk.
Een baby moet ontdekken wat bij hem hoort en wat niet. Voor een kind is dat ook nog niet helemaal duidelijk. De meeste kinderen luisterden echter wel naar de impliciete boodschap die hen gegeven werd: het gaat om de buitenwereld, de binnenwereld is niet belangrijk, daar moet je niet teveel aandacht aan besteden. De gevolgen zien we in de wereld om ons heen: angsten, depressies, burn-outs en talloze andere psychische problemen.

Meer over deze lezing

Kom heerlijk ontspannen met de sound van klankschalen, rainbowsticks en koshi.

Het geluid van een klankschaal zorgt ervoor dat onze hersengolven en daarmee het zenuwstelsel vertraagt, waardoor je in een hele kalme/relaxte meditatieve status kan raken, waarbij je spanningen, stress, pijn en ongemak beter los kunt laten.

Bij interesse neem contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heerlijk anderhalf uur knutselen voor de kinderen, mandela kleuren, maak je eigen dier en canvas beschilderen. 

Prijs: € 10 inclusief glas limonade.

In een Kids Bootcamp zijn de kinderen sportief bezig met een speels karakter. Tijdens de Kids Bootcamp doen de kinderen afwisselend lichte kracht en
cardio- oefeningen en activiteiten zoals, magisch boomstronken tillen, burpees, estafette, om pionnen rennen, tijgeren onder een zeil, licht gewicht heffen,
touwtje springen, op een houten box springen, buikspiertraining, opdrukken, etc.

In deze sessie kunnen de kinderen lekker hun energie kwijt, flink lachen, samenwerken en bouwen daarbij ook nog eens conditie op.

Na afloop drinken we nog wat lekkers!

Wat neem je mee: bidon, handdoek, gympen.

Duur : 45 minuten
Prijs  : € 5 per Bootcamp of strippenkaart van vijf keer Bootcamp voor € 22,50 (drie maanden geldig).